Information

Hvem står bag Studio DOT

Camilla Bannebjerre Nielsen, freelance grafiker og webdesigner, er mennesket bag Studio DOT. Med mere end 10 års erfaring inden for marketing, kommunikation, grafisk og webdesign har jeg styr på tingene indenfor mine kerneområder. Udover at jonglere i Indesign, Illustrator og Photoshop er jeg også passioneret udenfor skærmen. Det spænder fra hækling til perlevævning og giver mig perspektiv og inspirerer mig også i mit skærmarbejder.

Hvorfor skal man vælge Studio DOT

Ærligt så er det ikke alle der skal vælge Studio DOT. Mindre virksomheder er mine primære kunder, som sætter tryghed og nærhed højt. Hos mig er kontakten direkte, ingen forstyrrende mellemled og altid tid til et svar eller en kop kaffe og en snak. Jeg tror, folk jeg samarbejder med, sætter pris på at vi lærer hinanden at kende. De kan kontakte mig med alle mulige og umulige opgaver og spørgsmål og få et direkte og reelt svar.

Hvilke opgaver varetages i Studio DOT

Jeg har både et ben i kommunikationsverdenen og et i den tekniske verden og kan varetage opgaver af meget forskellig art. Alt indenfor kommunikation og både grafisk design og webdesign. Brochurer, kataloger, plakater – alt inden for print. Webdesign, både design og tildels også den tekniske del. Jeg kan forfatte tekster med input fra kunden. Så hos mig kan du få et helt produkt der er startet af mig og fuldt helt til dørs af mig. Med mit øje for detaljerne og kvalitetsbevidsthed får du som kunde med garanti et produkt du bliver tilfreds med.

Hvad siger andre om Camilla og Studio DOT

“It was a pleasure to work with Camilla! She is a great leader who always keeps her cool and pays attention to even the smallest details. Furthermore she works very structured and can manage many different tasks big as small, at the same time. I have learned a lot from her, and can only give her my strongest recommendations!”
Kasper Uhd, Digital Consultant at VE Interactive Copenhagen

“Camilla har hjulpet mig med diverse opgaver til min forretning. Hun er en dygtig, servicemindet, engageret & idérig grafiker at arbejde sammen med. Og ikke mindst er hun udstyret med en fantastisk rar personlighed. Mine bedste anbefalinger herfra.”
Susanne Stevelind, Ejer af by Stevelind

Klik her for at kontakte Studio DOT og hør hvad jeg kan hjælpe jer med.